Træningstøj

Det nytter ikke bare at hive nogen gamle klude frem fra skabet når du skal træne, for det er jo ligesom med alt dit andet tøj – du vil gerne se godt ud! Hvis du ikke synes du ser godt ud føler du dig heller ikke godt tilpas, og du vil med stor sandsynlighed komme til helt at droppe din træning.

Træningstøj – også for os som er store

Bruger du størrelse XL og opefter findes der nu et bredt udbud af træningstøj, hvor der er lagt vægt på kvalitet, design og funktionalitet. Find alt dit træningstøj på Motley Denim som har et bredt udvalg i de store størrelser. Og med hensyn til farver og mønstre skal du gå efter det du plejer at kunne lidt. Overtaler du dig selv til en ekstra skrap farve for at fremstå mere sporty vil du være træt af den når du skal ud og træne.

Tænk på udstyr til hele kroppen

Når du træner er fodtøjet super vigtigt, så her skal du gå efter god støtte til såvel ankler som knæ, som er de mest udsatte led når vi træner. Afhængigt at hvor blufærdig du er kan du vælge en overdel med lange ærmer, korte ærmer eller uden ærmer. Hellere svede mere og drikke ekstra vand hvis man er bedst tilpas med lange ærmer. En for lille eller alt for stor størrelse overdel gør ikke noget godt for din figur. Med hensyn til benklæderne vil helt løse shorts eller bukser få dine ben og bagdel til at fremstå mere slaskede og mindre muskuløse, så de må godt sidde lidt til, dog uden at se ud som om de er malet på.Det inderste lag tøj skal kunne transportere sved væk fra kroppen og samtidig holde dig varm. Hvis du træner udendørs er det vigtigt med vandafvisende materiale yderst samt en windbreaker, og godt med reflekser hvis du løber eller cykler langs med en vej.